Newsletter

Bądź na bieżąco!

* *

English Section

RSS

Kanał RSS

Reklama
Anna Jabłońska - Redaktor

Jestem psychologiem. Stopień magistra psychologii Uniwersytetu Marii Curie Skłodowskiej w Lublinie uzyskałam w czerwcu 2010. Rok później ukończyłam studia podyplomowe Wydziału Pedagogiki i Psychologii UMCS. Obecnie kontynuuję edukację na studiach podyplomowych w Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Pracuję jako psycholog dziecięcy oraz wykładowca.

Moja specjalność naukowa to psychoprofilaktyka. Moje zainteresowania naukowe związane są z makropsychologią, psychologią reklamy, psychologią pozytywną, psychologią dziecka i jego rodziny, psychologią miłości, komunikacji społecznej i psychoprofilaktyką. Szczególnie zajmują mnie zagadnienia dotyczące relacji przywiązaniowych w kontekście funkcjonowania społecznego jednostki.

W wolnych chwilach podróżuję uwieczniając najwspanialsze miejsca na fotografiach.

Adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Partnerzy

Psychologia biznesu Before Grupa Trenerska SkillsDesigners PTTB Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne Wydawnictwo Naukowe PWN
Wydawnictwo Difin Wydawnictwo OnePress Wydawnictwo Smak Słowa Polsat News Eska Rock Radio Warszawa