Newsletter

Bądź na bieżąco!

* *

English Section

RSS

Kanał RSS

Reklama
Agnieszka Wieliczko - Redaktor

Ukończyłam psychologię o specjalizacji psychologia organizacji i zarządzania na Uniwersytecie Gdańskim.

Interesuje mnie przede wszystkim tematyka obejmująca obszary psychologii pracy, zarządzania i ekonomii, jak również zagadnienia bliskie ergonomii. Swoją wiedzę z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi pogłębiam na podyplomowych studiach Menedżerów Personalnych na Politechnice Gdańskiej. Poza tym, interesuje mnie praca z grupą i doskonalenie umiejętności interpersonalnych.

Sympatyzuję z Kołem Nauk Psychologicznych Anima oraz Polskim Stowarzyszeniem Studentów i Absolwentów Psychologii.

To, co zajmuje mnie w wolnych chwilach to podróże małe i duże, uwiecznianie chwil aparatem oraz różne formy tańca (ostatnio głównie taniec orientalny oraz zumba).

Adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Partnerzy

Psychologia biznesu Before Grupa Trenerska SkillsDesigners PTTB Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne Wydawnictwo Naukowe PWN
Wydawnictwo Difin Wydawnictwo OnePress Wydawnictwo Smak Słowa Polsat News Eska Rock Radio Warszawa